Foto: Publicitātes foto

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludina pieteikšanos nekustamā īpašuma Gaileņu ielā 7 izsolei Rīgā, ziņo uzņēmums.

Īpašums ir ar lielu potenciālu, uzskata VNĪ valdes loceklis Andris Vārna, skaidrojot, ka tā atrašanās vieta un infrastruktūras tuvums nodrošina daudzveidīgas iespējas gan komerciālai darbībai, gan dzīvojamo platību attīstīšanai.

Objektu veido zemes gabals ar kopējo platību 2839 kvadrātmetri un uz tā esošā apbūve; tajā savulaik atradusies Rīgas 3. arodskola un dienesta viesnīca. Īpašumā atrodas trīs atsevišķas ēkas. Katrai no tām ir savas īpatnības un izmantošanas iespējas.

Nekustamais īpašums atrodas Jaunciemā, pie Gaileņu ielas un Jaunciema 2. līnijas krustojuma. Šīs teritorijas tuvumā atrodas dzīvojamās ēkas un bērnudārzs, nodrošinot patīkamu un dzīvotspējīgu vidi. Piekļuve īpašumam ir iespējama gan no Gaileņu ielas, gan Jaunciema 2. līnijas, un apkārtējā infrastruktūra ir labi attīstīta, apraksta VNĪ.

Taisnstūrveida zemes gabals ir līdzens, daļēji apjozts ar metāla žogu un uz tā esošā apbūve ir aprīkota ar visiem svarīgākajiem centralizētajiem inženiertīkliem, nodrošinot elektroapgādi, centrālapkuri, ūdensapgādi un kanalizāciju.

Sākotnējā izsoles cena ir noteikta 350 000 eiro apmērā ar 5000 eiro soli. Izsole norisināsies no šā gada 13. februāra līdz 14. martam.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!