Foto: Publicitātes foto

Pilnveidojot un attīstot digitālo pakalpojumu segmentu darbu sākusi "Baltic International Bank" jaunā internetbanka, kas piedāvā uzlabotu funkcionalitāti, ērtāku lietotāja pieredzi, kā arī aktualizētus drošības risinājumus, portālu "Delfi" informēja bankā.

"Esam ieviesuši jaunu platformu, kas ļauj mums būt efektīvākiem, ātrākiem turpmākā attīstībā, ieviešot mūsdienīgus un inovatīvus risinājumus. Projektā akcents tika likts uz diviem būtiskiem faktoriem: drošība, kam mūsdienās tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, otrs, lietojamība, kas lielā mērā diktē noteikumus digitālajā vidē, lai Lietotājs intuitīvi, ērti varētu strādāt, izmantojot konkrētā brīdī pieejamo ierīci, vai tas būtu telefons, dators, vai planšetdators," sacījis "Baltic International Bank" Digitālo kanālu attīstības vadītājs Jānis Osis.

Jaunās internetbankas sākumlapā apkopota informācija par maksājumu kontiem un produktiem, ar iespēju internetbanku pielāgot katra klienta individuālajām prasībām. Ir izstrādāta pārskatāma internetbankas navigācija, kas ļaus: ērti piekļūt un veikt maksājumus, saņemt informāciju par darījumiem kontā, kontrolēt norēķinu kontus, informāciju par maksājumu kartēm, termiņnoguldījumiem un kredītu statusu, kā arī pieteikties un veikt izmaiņas bankas pakalpojumos.

Internetbanku "Baltic International Bank" izstrādāja sadarbībā ar ETRONIKA – godalgotu Fintech uzņēmumu ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, nodrošinot inovatīvus produktus un risinājumus dažādu lielumu uzņēmumiem visā pasaulē. Kā arī sadarbībā ar Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumu "Confero Technologies".

"Baltic International Bank" auditētie zaudējumi pagājušajā gadā bija 3,161 miljona eiro apmērā, kas ir par 62,1% vairāk nekā gadu iepriekš.

Pēc aktīvu apmēra "Baltic International Bank" pagājušā gada beigās bija desmitā lielākā banka Latvijā. Tās lielākie akcionāri ir Valērijs Belokoņs (62,08%) un Vilorijs Belokoņs (32,99%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!