Pasaulē lielākā kriptovalūtu birža Binance ir izveidojusi starptautisku konsultatīvo padomi, kuras uzdevums būs sniegt padomu dažādos sarežģītos tirgus regulācijas, politikas un sociālajos jautājumiem, ar kuriem saskaras visa kriptoindustrija. Starptautiskā konsultatīvā padomes priekšsēdētājs ir bijušais ASV senators un vēstnieks Ķīnā Makss Baukus, vēsta "Binance" pārstāvji Latvijā.

“Pēdējo piecu gadu laikā "Binance" vienmēr ir atradusies aizraujošās jaunās kripto, blokķēdes un Web3 pasaules attīstības avangardā,” komentējis "Binance" dibinātājs un izpilddirektors Čaņpeņs Žao, norādot, ka uzņēmus izveidojis padomi kā nākamo soli "ceļā uz to, lai iedzīvotājiem visā pasaulē spētu piedāvāt tos ieguvumus, ko var sniegt modernie finanšu un blokķēdes risinājumi.”

"Binance" starptautiskajai konsultatīvajai padomei, kuras sastāvā ir vadošie speciālisti daudzās jomās, būs nozīmīga loma, palīdzot šai topošajai un augošajai nozarei nostiprināties, veidojot drošu un ilgtspējīgu ekosistēmu, saskaņoti ar tirgus regulācijas prasību attīstību visā pasaulē.

“Kriptovalūtu industrija atrodas pagrieziena punktā un tā arvien vairāk izaicina tradicionālo finanšu nozari. Attīstās tirgus regulācija un nozares spēlētāji ik dienu rada jaunus produktus. Blokķēdes tehnoloģijai ir potenciāls būtiski izmainīt ne vien finanšu, bet arī daudzas citas nozares. Ieguvēji būs iedzīvotāji un valstu ekonomikas visā pasaulē, jo jaunās tehnoloģijas vecinās vispārēju finansiālo iekļaušanu un pakalpojumu kvalitātes uzlabšanos," komentējusi "Binance" pārstāve Latvijā Polīna Brotjē

Uzņēmums uzskata, ka jaunās starptautiskās konsultatīvās padomes izveide būs ieguvums ne vien "Binance", bet visai nozarei kopumā.

“Pirmajā vietā mums vienmēr ir mūsu pakalpojumu lietotāji, un tas mums ir kalpojis kā ļoti efektīvs ceļvedis pēdējos piecos nepieredzētas, aizraujošas izaugsmes gados," norāda Žao.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!