Foto: Shutterstock

"Luminor" banka piešķīrusi līzingu līdz 305 tūkstošiem eiro uzņēmumam SIA "Hydroblast", būvniecības un virsmu tīrīšanas pakalpojumu sniedzējam. Tas piešķirts autoparka un tehnikas atjaunošanai un iegādei, tostarp kāpurķēžu speciālajai tehnikai, kas nepieciešama pamatdarbības nodrošināšanai.

Uzņēmums izstrādā un nodrošina modernus un inovatīvus būvniecības un liela apjoma dažādu virsmu manuālās un automatizētās tīrīšanas risinājumus.

“Tā īpašnieki ir veiksmīgi atraduši specifiskus nišas pakalpojumus un dažādojuši uzņēmuma darbību, kas, neskatoties uz pērn piedzīvotajiem sarežģījumiem būvniecības nozarē, ir ļāvis kāpināt apgrozījumu un par trešdaļu palielināt darbinieku skaitu,” komentē “Luminor” bankas Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

“Hydroblast” darbojas naftas un ķīmiskās rūpniecības nozarē, galvenokārt veicot būvdarbus un sniedzot dažādu virsmu, rezervuāru tīrīšanas un krāsošanas pakalpojumus uzņēmumiem, kas darbojas Ventspils un Liepājas ostās. Klientu vidū ir SIA “Ventspils nafta termināls”, SIA “Emerol”, AS “Ventbunkers”, SIA “Ventall Termināls”, SIA “Aimasa” u.c.

Papildus uzņēmums nodarbojas ar būvniecības darbiem, piemēram, tiltu, būvju un citu celtņu izbūvi. Šobrīd uzņēmums iesaistījies arī Latvijas valsts robežas stiprināšanā, veicot laipu, ceļu, un žogu izbūvi. “Hydroblast”sadarbojas ar SIA “Citrus Solutions”, projektēšanas un būvniecības uzņēmumu, īstenojot vairākus liela mēroga valsts projektus, kuru kopējais apjoms mērāms vairāku miljonu eiro apmērā.

“Turpinām attīstīties un aktīvi strādāt pie jaunu projektu piesaistes. Mūsu stratēģija ir balstīta uz nepārtrauktu sniegto pakalpojumu efektivitātes paaugstināšanu. Ieguldām jaunās tehnoloģijās, aprīkojumā un ražošanā, lai nodrošinātu un sniegtu vislabāko servisu uzņēmuma klientiem, piemēram, esam izprojektējuši, izstrādājuši un uzbūvējuši jaunu inovatīvu automatizētu pazemes cauruļvadu tīrīšanas robotu. Lai notiktu attīstība, uzņēmumam pastāvīgi nepieciešams atjaunot autoparku un tehniku, kas ar bankas atbalstu būs iespējams,” skaidro SIA “Hydroblast” valdes loceklis Ritvars Jēkabsons.

SIA “Hydroblast” dibināta 2014. gadā, un pērn nodarbinājis 36 darbiniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!