Finanšu eksperts Kaspars Peisenieks atminās, ka pirmos soļus finanšu pasaulē spēris "Forex" tirgos, kur pēc "iesācēja veiksmes" baudīšanas saskāries arī ar pirmajiem zaudējumiem. Viņš gan, viesojoties "Nākotnes kapitālā" saka, ka nedz savus pirmos, nedz nesenākos darījumus nenožēlo, jo uzskata, ka tie ir snieguši vērtīgu pieredzi.

Peisenieks ir ne tikai finanšu eksperts, bet arī “Investoru kluba” vadītājs. Kā viņš pats raksturo: tas ir medijs, kas ir tēmēts uz individuāliem investoriem. “Mūsu lasītājs ir indivīds, kurš aktīvi rūpējas par saviem līdzekļiem,” saka Peisenieks, smejoties, ka šiem cilvēkiem ir patīkama problēma – ko darīt ar brīvo naudu? Viņš skaidro, ka “Investoru kluba” radītais tēls “Investors Andris” pārsvarā iegulda naudu Baltijas tirgū. 

“Mēs sagaidām, ka priekšā varētu būt diezgan grūta ziema tieši no sabiedrības patēriņa skatpunkta, tāpēc mēs pārdevām uzņēmumu akcijas, kas savus ienākumus ģenerē no plaša patēriņa mazumtirdzniecības,” kā piemēru savai stratēģijai, kas tiek pielietota, veidojot “Investoru kluba” portfeli, min Peisenieks. Viņš arī, atbildot uz Kuzikova jautājumu, vai tad, ja varētu atgriezties pagātnē, tiktu pieņemti citi lēmumi, saka, ka kopumā nenožēlo savas investīcijas. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!