Foto: Publicitātes foto
"Revolut Business" janvārī ieviesis jaunu risinājumu, kas ļauj Latvijas uzņēmumiem pieņemt karšu maksājumus tiešsaistē – tieši savā kontā, informē uzņēmums.

Standarta produkts būs iekļauts "Revolut Business" sākuma komplektā. Biznesa klientiem komisijas maksa ir 1,3% Apvienotās Karalistes un EEZ patērētāju kartēm un 2,8% visām pārējām kartēm. "Revolut Business" maksas plānu klienti katru mēnesi bez papildu maksas saņems arī Apvienotās Karalistes un EEZ karšu maksājumu pieņemšanas atļauju.

"Revolut Business" var instalēt, izmantojot norēķinu spraudņus vai izveidojot pielāgotu norēķinu kārtību, pielietojot logrīkus un tirgotāju API. Tāpat var izmantot drošu maksājumu saiti, kuru var koplietot ar pircējiem, līdz ar to uzņēmumi var pieņemt maksājumus no pircējiem visā pasaulē bez savas tīmekļa vietnes vai tiešsaistes veikala. "Revolut Business" konts ļauj maksājumus saņemt nākamajā dienā.

Uzņēmumi var pieņemt maksājumus 14 valūtās (EUR, GBP, USD, CAD, CHF, JPY, AUD, HKD, SEK, DKK, NOK, NZD, PLN, ZAR). Līdzekļus var turēt tajā pašā valūtā vai konvertēt citā valūtā pēc starpbanku kursa.

"Revolut" izpilddirektors un dibinātājs Niks Storonskis teic, ka maksājumi ir jebkura uzņēmuma darbības pamatā, tāpēc uzņēmums ir izstrādājis risinājumu, kas atbilst ne tikai prasībām, kas saistītas ar uzņēmumu kontiem, bet arī nosacījumiem attiecībā uz maksājumu pieņemšanu. "Uzņēmumi visā Eiropā zina, ka patlaban, lai gūtu panākumus, ir svarīgi spēt uzņēmējdarbību īstenot tiešsaistē. Tāpēc esam ieviesuši jaunu un drošu veidu, kā pieņemt maksājumus, izmantojot tīmekļa vietnes, un dodam iespēju klientiem ātri saņemt samaksu, arī neesot tiešsaistē, izmantojot drošas maksājumu saites," teic Storonskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!