Viens no ietekmīgākajiem starptautiskajiem biznesa žurnāliem "World Finance", kas tiek izdots Lielbritānijā, kā arī portāla www.worldfinance.com apmeklētāji atzinuši grupu "Snoras banka" par labāko finanšu grupu Baltijas valstīs , un šī ir pirmā reize, kad šis prestižais izdevums pasniedz balvu kādai no Baltijas valstīs strādājošām bankām, informē "Snoras".

"Šis ir ļoti nozīmīgs notikums bankas un tās grupas vēsturē, kas veidojusies 18 gadu laikā. Visaugstākā līmeņa starptautiska atzinība ne tikai novērtē līdz šim paveikto, bet arī apliecina, ka mūsu mērķtiecīgā darbība tiek realizēta pareizā virzienā," – uzsver a/s "Snoras banka" prezidents un valdes priekšsēdētājs Raimondas Baranauskas.

Banka atgādina, ka 2006.gadā starptautisks finanšu izdevums "The Banker" atzina a/s "Snoras banka" par labāko banku Lietuvā 2006.gadā.

"World Finance" nominācijas atlasē piedalījās finanšu grupas, kas sniedza informāciju par galvenajiem finanšu un darbības rādītājiem, kā arī atbildēja uz jautājumiem par investīcijām, tehnoloģijām, inovācijām un mārketinga aktivitātēm.

Žurnāla "World Finance" galvenais redaktors Aleksandrs Redklifs (Alexander Redcliffe), pārstāvot vairāk kā 120 000 savu lasītāju, atzīmē, ka uzvarētāju noteica portāla apmeklētāju balsošanas rezultāti (respondenti - uzņēmumu vadītāji vai cilvēki, kuriem ir izšķirošā balss kompānijā, atlasīti no žurnāla 40 000 cilvēku datu bāzes), kā arī saņemtā informācija par grupas "Snoras banka" darbību 2009. un 2010.gadā, kas patīkami pārsteidza un pārliecināja komisiju – jo īpaši runājot par grupas finanšu rādītājiem "pašā krīzes karstumā" 2009.gadā un investīciju bankas iegādi.

Saskaņā ar žurnāla un interneta portāla pārstāvju teikto, kopš 2007.gada pasniegtie "World Finance" apbalvojumi tika radīti, lai identificētu uzņēmējdarbības nozaru līderus, speciālistus, komandas un organizācijas, kas gada laikā sasniegušas vērā ņemamu izaugsmi savā jomā, un kuru sasniegumi izvirza jaunus standartus un praksi finanšu un biznesa jomā. Pamatkritēriji, saskaņā ar kuriem tika novērtēti finanšu pakalpojumu sniedzēji Baltijas valstīs bija šādi: akcionāru un ieinteresēto personu caurskatāmība, finanšu dati (stabilitāte, izmēri, uzticamība; peļņa; darbība), risinājumi un bankas produktu un pakalpojumu optimizācija, inovācijas un elastīgums, vadība un ģeogrāfiskā attīstība.

Šogad labākie "World Finance" balvai tika atlasīti 16 dažādās nozaru kategorijās starp uzņēmumiem, kas nodrošina ekonomikas, biznesa un finanšu pakalpojumus. Banku un finanšu grupu kategorijā šogad balvu saņēma 43 bankas un 75 banku grupas no vairāk kā 110 valstīm un reģioniem Eiropā un Āzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!