Foto: LETA

AS "Swedbank" vadībā līdz ar jauno gadu notikušas izmaiņas, Astra Šepa kļuvusi par "Swedbank" Individuālās apkalpošanas daļas jeb Private Banking vadītāju, bet Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļu turpmāk vadīs Olga Kotova.

Šepai ir gandrīz 20 gadu pieredze finanšu nozarē, ar specializāciju tieši ieguldījumu un uzņēmumu finansēšanas jomā. Pirms pievienošanās "Swedbank" Šepa strādājusi Baltijas lielākajā investīciju fondu pārvaldniekā "BaltCap", tostarp kā valdes locekle. Tāpat bijusi arī dažādu uzņēmumu padomes locekle, piemēram, dārza mēbeļu ražotājā "Ekju", auto dīlera uzņēmumā "Adam Auto", kosmētikas ražotājā "Stenders", šokolādes ražotājā "Pure Chocolate" u.c.

Foto: Publicitātes attēli

Papildus pieredzei uzņēmējdarbībā, Šepa darbojusies arī nevalstiskajās organizācijās un nozares interešu pārstāvniecībā.

Savukārt Kotova jau no 15.decembra ir sākusi pildīt Swedbank Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājas amata pienākumus. Pēdējos vairāk nekā 13 gadus viņa vadījusi savu dibināto uzņēmumu "Baltic Commercial Aviation Training". Tāpat Kotovai ir pieredze, strādājot dažādos vadības līmeņa amatos. Vairāk nekā gadu viņa vadījusi "Arcolat" Latvijā, tāpat vairāk nekā 6 gadus strādāja "Tetra Pak" – gan kā biznesa attīstības vadītāja Ziemeļeiropas reģionā, gan kā mārketinga vadītāja un kategoriju vadītāja Baltijā. Ražošanas uzņēmumā "Saga Group" pildījusi pārdošanas vadītāja eksporta tirgos amatu, vadījusi pārdošanas un mārketinga nodaļu, kā arī bijusi uzņēmuma komercdirektore.

Foto: Publicitātes attēli

Papildus pieredzei biznesā, Kotova darbojusies nevalstiskajā organizācijā "New Do(o)r", kuras mērķis ir veidot ilgtspējīgu sociālo uzņēmumu ekosistēmu. Kotova arī ir pirmā sieviete no Latvijas, kura ir uzkāpusi Everesta virsotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!