Foto: Publicitātes attēli

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" oktobra beigās sāks lidojumus uz Maroku, piedāvājot jaunu maršrutu Rīga - Marakeša, portālu "Delfi" informēja lidsabiedrības izpilddirektors Martins Gauss.

"Mēs turpinām veidot mūsu spēcīgo maršrutu tīklu, pievienojot jaunus aizraujošus atpūtas galamērķus arī ziemas sezonā," norāda Gauss, izziņojot informāciju par lidsabiedrības pirmajiem regulārajiem lidojumiem uz Āfriku.

Viņš norāda, ka Marakeša ir starptautisko ceļotāju iecienīta pilsēta Marokā, no kuras var nokļūt līdz Atlasa kalniem un Sahāras tuksnesim.

Uz Āfriku tiek plānoti divi lidojumi nedēļā. Kā uzsver lidsabiedrības vadītājs, lidojums maršrutā Rīga - Marakeša ilgst piecas stundas un 30 minūtes.

"airBaltic" patlaban savieno Baltijas reģionu ar vairāk nekā 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. "airBaltic" veic lidojumus ar 36 "Airbus A220-300" lidmašīnām.

Lidsabiedrība dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 97,03% akciju, kamēr pārējiem akcionāriem pieder 2,97%. Tās apgrozījums pagājušajā gadā bija 204,1 miljons eiro, kas ir par 41% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 49% un bija 135,7 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!