Foto: Pixabay

"Swedbank" un "G4S Latvia", kas darbojas fiziskās un tehniskās apsardzes jomā, sadarbojas 31 videi draudzīga auto iegādē, tādējādi modernizējot un papildinot apsardzes uzņēmuma autoparku ar "Toyota Corolla Touring Sports Hybrid" un "Toyota RAV-4 Hybrid" SUV tipa automašīnām.

"G4S" jaunās automašīnas pārvietosies gan pa Rīgas, gan reģionu ceļiem.

"Pēc četru gadu aktīva darba, vecās automašīnas nomainīs modernāki, drošāki, ekonomiskāki un videi draudzīgāki auto. Tehnoloģijas strauji attīstās, ieguvēji būs gan vide, gan uzņēmums. Esam pārliecināti, ka jaunos transportlīdzekļus īpaši pozitīvi novērtēs "G4S" darbinieki, kuri tajās pavada ievērojamu daļu savas ikdienas, veicot savus darba pienākumus," komentē "G4S" vadītājs Edgars Zālītis.

Saskaņā ar "Swedbank" datiem videi draudzīgu automašīnu popularitāte Latvijā palielinās. Šobrīd apmēram 7% no visiem līzingā iegādātajiem pasažieru transportlīdzekļiem ir hibrīdauto vai elektromobiļi. Uzlabojot finansēšanas noteikumus tieši videi draudzīgajiem transporta līdzekļiem, "Swedbank" cer sekmēt jaunu, videi draudzīgāku paradumu veidošanos sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!