Foto: Publicitātes foto
Šā gada decembrī Skrundā plānots atklāt ceturto pilna servisa "Virši" franšīzes degvielas uzpildes staciju. Kā informē degvielas tirgotājs, interese iegādāties "Virši" franšīzi aug.

Degvielas uzpildes stacija "Skrunda" kopumā būs 63. "Virši" uzpildes stacija Latvijā, un durvis klientiem vērt plānots šā gada decembrī.

Jaunā stacija piedāvās pilnu pakalpojumu klāstu privātpersonām un biznesa klientiem. Degvielas uzpildes stacija Skrundā atrodas autovadītājiem nozīmīgā ceļa posmā, un tajā tiks realizēts "Virši" atjaunotais interjera dizaina koncepts, par kura izstrādi parūpējies pašmāju dizaina birojs "H2E".

Iegādājoties "Virši" franšīzi, tās ņēmējs iegūst lielāku atpazīstamību, tīkla klientus, jaunas zināšanas un citas zīmola priekšrocības, norāda uzņēmumā.

""Virši" kā zīmols jau ir pierādījis savu konkurētspēju tirgū. Interese par "Virši" franšīzes attīstības iespējām tiek izrādīta regulāri. Mēs franšīzes ņēmējam nododam lietošanā ne tikai atpazīstamu zīmolu, bet jau gatavu biznesa modeli ar izstrādātu koceptu un spēcīgiem produktiem.

Franšīzes ņēmējam ir tiesības strādāt ar "Virši" degvielas uzpildes stacijās pieejamo produktu sortimentu. Koncepta prasības ietver attiecīgu vizuālo noformējumu, tehnisko nodrošinājumu un klientu apkalpošanas standartus. Būtisks aspekts, kuru ievērojam – klients nedrīkstētu novērot atšķirības starp "Virši" stacijām un franšīzes ņēmēja pakalpojumiem," skaidro "Virši" izpilddirektors Jānis Vība.

"Virši" izpilddirektors stāsta, ka franšīzes ņēmēja saistības franšīzes gadījumā ir ievērot vispārējo "Viršu" konceptu un kvalitātes standartus gan interjerā, gan produktu sortimentā, gan klientu apkalpošanā, kā arī segt ar sadarbību saistītās izmaksas.

"Izmaksu puse parasti sastāv no ikmēneša fiksētās, kā arī mainīgās maksas. Mainīgā maksa ir atkarīga no franšīzes ņēmēja darbības rezultātiem. Parasti izskatām sadarbību ar tiem potenciālajiem franšīzes ņēmējiem, kuriem ir ilglaicīga uzņēmējdarbības vēsture, kā arī kvalitatīvs uzņēmuma finanšu stāvoklis," informē Vība.

To, cik maksā "Virši" franšīze, viņš neatklāj.

Pirmā "Viršu" franšīzes DUS darbību uzsāka 2015. gada nogalē. Arī nākotnē plānots paplašināt franšīzes partneru skaitu, lai nodrošinātu plašāku "Viršu" DUS tīkla pārklājumu Latvijas teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!