Foto: Publicitātes foto
Avioreisi uz un no Turcijas atkal notiek pēc grafika, mājās atgriezušies arī Latvijas tūristi, kas sestdien lidmašīnu gaidīja kūrortā Antālijā.

Rīgas lidosta komunikācijas vienības vadītāja Elīna Prikule norādīja, ka pašlaik nav informācijas par to, ka kādi reisi svētdien varētu tikt pārcelti, vai atcelti.

Savukārt tūroperatora "Tez Tour" valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs apliecināja, ka svētdienas rītā Rīgā ieradās lidmašīna no Antālijas ar visiem pasažieriem. "Viss ir kārtībā, aizķeršanos nav," viņš piebilda.

Jau vēstīts, ka militārā apvērsuma mēģinājuma laikā Turcijā nogalināti 265 cilvēki, no kuriem 161 ir Turcijas prezidentam Redžepam Tajipam Erdoganam lojālie pilsoņi, pamatā policisti un civilpersonas.

Erdogans puču nodēvējis par “nodevību” un draudējis, ka tā dalībnieki samaksās “augstu cenu”. Līdz šim arestētas vairākas augstas militārpersonas un visā valstī atlaisti vairāk nekā 2500 tiesneši. Turcijas valdība informē, ka arestēti gandrīz 3000 karavīru.

Latvijas Ārlietu ministrija (ĀM) joprojām stingri iesaka nopietni izvērtēt nepieciešamību ceļot uz Turciju, kā arī atkārtoti aicina izvairīties no vietām, kurās norisinās sadursmes, kā arī vietām, kurās pulcējas liels cilvēku skaits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!