Foto: LETA

Telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs "Baltcom" ir parakstījis pirkuma līgumu par Jūrmalas interneta un televīzijas operatora "Elektrons S" 100% kapitāldaļu iegādi, tādējādi paplašinot savu darbību Jūrmalā, informē uzņēmums.

Pirkuma līgums parakstīts un stājās spēkā 2020. gada 31. augustā. Darījuma summa ir konfidenciāla. Juridiskās konsultācijas pircējam nodrošināja zvērināta advokāte Tīna Lūse. Darījuma vadošais finanšu konsultants pārdevējiem bija "Superia Corporate Finance". Darījuma juridiskās konsultācijas pārdevējiem sniedza advokātu birojs "Glimstedt".

"Baltcom" vadītājs Dmitrijs Ņikitins norāda, ka uzņēmums turpina attīstīties Jūrmalā. Jau tuvākajā laikā ir plānots uzsākt optiskā tīkla modernizāciju, kā rezultātā lielākajai "Elektrons S" klientu daļai kļūs pieejams simetrisks optiskais internets ar ātrumu līdz 1000 Mbit/s.

"Baltcom" turpinās sniegt pakalpojumus "Elektrons S" klientiem saskaņā ar esošo līgumu noteikumiem, tāpēc visi iepriekš norunātie nosacījumi paliek spēkā un klientiem nav nepieciešams atkārtoti slēgt līgumu.

No 1. septembra "Elektrons S" klienti varēs saņemt visu nepieciešamo palīdzību, rakstot vai zvanot uz "Baltcom" klientu atbalsta telefonu. Tiks saglabāts arī klientu apkalpošanas centrs "Kauguri".

"Elektrons S" ir telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs, kas nodrošina digitālo televīziju, kabeļtelevīziju, internetu un fiksēto telefoniju Jūrmalā – Kauguros, Dubultos, Dzintaros, Lielupē, kā arī Kandavā. 2019. gadā "Elektrons S" apgrozījums bija 499 095 eiro.

"Baltcom" ir dibināts 1991. gadā. 2020. gadā "Baltcom" kļuva par SIA "Bite Latvija" meitas uzņēmumu, tādā veidā pievienojoties "Bites grupai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!