Foto: Publicitātes foto
Bioloģiskās pārtikas ražotājs "Lat Eko Food", kas tostarp ražo dārzeņu un augļu biezeņus ar zīmolu "Rūdolfs", investējis 500 000 eiro jaunas stāvpaku ražošanas iekārtas iegādē un uzstādīšanā, kas nodrošinās jaunu produktu līnijas izveidi un produktu fasēšanu inovatīvā iepakojumā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā norādīja "Lat Eko Food" valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone, uzņēmuma attīstībai ir jābūt nemitīgai, jāseko līdzi jaunākajām tirgus tendencēm un patērētāju vēlmēm, kas liecina par arvien pieaugošu stāvpaku popularitāti.

Viņa arī atklāja, ka tuvākajā nākotnē, sadarbībā ar Eiropas Savienības struktūrfondiem, plānoti aizvien jauni projekti un investīcijas, lai paplašinātu uzņēmuma darbības iespējas un konkurētspēju gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Kā ziņots, "Lat Eko Food" pagājušajā gadā strādāja ar 605 536 eiro apgrozījumu, kas ir par 66,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 1,6 reizes - līdz 1367 eiro.

"Lat Eko Food" ir dibināts 2010.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Kompānija pieder uzņēmumam "VVMV" (30%) un divām privātpersonām - Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%), liecina informācija "Firmas.lv".

"Lat Eko Food" galvenais darbības virziens ir bioloģiskas bērnu pārtikas ražošana, kas tiek papildināta ar dažādu citu augļu un dārzeņu pārstrādes produktu ražošanu. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka patlaban uzņēmums ražo biezeņus bērniem, biezeņus stāvpakās, biezsulas, kečupus, smūtijus un ievārījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!