Foto: LETA

Mobilo sakaru operatoram "Latvijas mobilais telefons" (LMT) investīcijām ''naudas pilnīgi pietiek'', otrdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" teica LMT prezidents, valdes priekšsēdētājs Juris Binde.

Binde skaidroja, ka uzņēmuma finansiālais stāvoklis ir tāds, "ka varam bankās aizņemties ievērojamas summas", līdz ar to ārējo investoru LMT piesaistīt nevajagot.

"Attīstīsimies tāpat kā esam attīstījušies iepriekšējos 27 gadus un domāju, ka rezultāts būs ļoti labs," pauda LMT vadītājs.

Taujāts par to, vai šogad var gaidīt LMT piedāvāto pakalpojumu tarifu kāpumu, Binde atbildēja: "Nevaru apsolīt, ka kāps."

Jau ziņots, ka LMT pagājušajā gadā strādāja ar 216 miljonu eiro konsolidētu apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā iepriekšējā gadā. Savukārt uzņēmuma peļņa 2018. gadā sasniedza 29 miljonus eiro, informēja LMT Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Valdis Jalinskis.

Tīkla un pakalpojumu attīstībā LMT pērn investējis 27 miljonus eiro.

Vēstīts, ka LMT viedtelevīzija līdzās tādiem nozares milžiem kā "Deutsche Telecom", "Verizon" un "Ericsson" nominēta starptautiskajai nozares balvai "Global Mobile Awards 2019" (GLOMO Awards).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!