Foto: Publicitātes foto

Atklāta līdz šim lielākā "Circle K" uzpildes stacija Latvijā – DUS "Apvedceļš", kas atrodas "Laimes" Ūlupjos, Ropažu novadā, uz autoceļa A4. DUS būvniecībā investēti 2,2 miljoni eiro, labiekārtojot 11 000 m2 plašu teritoriju un 238 m2 ieviešot jauna koncepta DUS veikalu, pirmo Latvijā.

DUS atrašanās vieta, pieejamie pakalpojumi un platība paredz, ka tā būs pieturvieta gan vietējiem autovadītājiem, gan tranzīta auto plūsmai.

"Mēs turpinām attīstīt staciju tīklu un modernizēt veikalu konceptu, lai autovadītājiem kļūtu pieejamāki un piedāvātu arvien plašāku pakalpojumu klāstu," norāda "Circle K Latvia" Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

Jaunā DUS "Apvedceļš" atrodas stratēģiski svarīgā vietā, jo A4 autoceļš kalpo kā Rīgas apvedceļš un ietilpst starptautiskajos autoceļos E67 un E77. Tādēļ jaunā DUS ir ērta arī visiem kravas automašīnu šoferiem – tajā ierīkotas divas kravas automašīnu uzpildes saliņas ar ātrgaitas degvielas uzpildes iekārtām un AdBlue šķīdumu, kā arī DUS telpās pieejamas dušas. Vieglajiem auto ierīkoti četri uzpildes sūkņi un teritorijā ierīkotas 38 automašīnu stāvvietas, paredzot speciālas vietas arī ģimenēm un personām ar invaliditāti.

Foto: Publicitātes foto

Stacijā iekārtots arī 238 m2 plašs jauna koncepta veikals.

"Circle K" ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 86 tirdzniecības vietas, no kurām 81 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), četras automātiskās uzpildes stacijas, un iepirkšanās veikals Vecrīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!