Foto: Publicitātes foto

Strauji augot e-veikala pieprasījuma apjomam, mazumtirdzniecības veikalu tīkls “Citro” operatīvi palielinājis e-veikala kapacitāti esošajās teritorijās un paplašinājis tā darbības tīklu, nodrošinot attālināto iepirkšanos arī Talsu, Kuldīgas, Kārsavas un Ludzas novadu iedzīvotājiem.

Stājoties spēkā jauniem papildus ierobežojumiem Covid-19 izplatības mazināšanai, pasūtījumu apjoms "Citro" e-veikala tīklā Ventspilī un Rēzeknē palielinājies vairākkārtīgi. Vienlaikus novērota liela iedzīvotāju interese par attālinātu preču pasūtīšanu arī citos novados, kuros pārstāvēts "Citro" zīmols.

"Reaģējot uz augošo pieprasījumu un stājoties spēkā jauniem ierobežojumiem, mēs pieņēmām lēmumu operatīvi paplašināt "Citro" e-veikala darbības teritoriju, sniedzot iespēju arī citviet reģionos iedzīvotājiem pasūtīt preces attālināti. Līdz ar pieprasījuma pieaugumu, esam kāpinājuši e-veikala kapacitāti un pasūtījumu apstrādi ar piegādi varam veikt salīdzinoši operatīvi – tās pašas dienas ietvaros. Aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un rūpīgi plānot iepirkšanos, apmeklējot tirdzniecības vietas ievērot visus piesardzības pasākumus vai pēc iespējas izvēlēties attālinātu iepirkšanos e-veikalā, jo tas ir ātri, ērti, droši un vienkārši," aicina SIA "Latvian Retail Management" valdes priekšsēdētājs Imants Kelmers.

Veicot piegādi uz vēlamo adresi, tiek nodrošināta pasūtījumu bezkontakta piegāde, ievērojot visas valstī noteiktās drošības prasības un piesardzības pasākumus. Savukārt pasūtījuma izņemšanai "Citro" tirdzniecības vietās tiek nodrošina piekļuve atsevišķai kasei norēķiniem un attālināto pasūtījumu saņemšanai.

Pasūtījumu piegāde uz mājām vai pasūtījuma pieteikšana izņemšanai "Citro" veikalā šobrīd tiek nodrošināta Ventspils, Rēzeknes, Talsu, Kuldīgas, Ludzas un Kārsavas novados.

Latvijas uzņēmumu apvienību SIA "Latvian Retail Management" veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS "Diāna", SIA "Gabriēla", SIA "Lekon" un SIA "AA&CO". Uzņēmumu apvienība pārstāv "Citro" un "Eldo" zīmola veikalu tīklu ar vairāk nekā 80 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!