Foto: DELFI
Digitālās reklāmas SIA "D Screens" ir iegādājies SIA "Dimaxi" zīmola "N-Visual" ekrānu tīklu, ar šo darījumu uzņēmums savam tīklam pievienoja vēl piecus ekrānus, palielinot to skaitu līdz 14 ekrāniem.

Darījuma summa atklāta netiek. Vienlaikus uzsvērts, ka, pateicoties šim darījumam, "D Screens" ekrānu tīkls pēc ekrānu skaita kļūst par vislielāko Rīgas Pārdaugavas pusē, aptverot galvenos autobraucēju izvēlētos virzienus: uz un no Jūrmalas pa Lielirbes, Kalnciema ielu un Ulmaņa gatvi, kā arī uz Rīgas centru no Bolderājas un Iļģuciema.

"Krīze ir laiks, kad ir jādomā par nākotni, tāpēc, neskatoties uz to, ka aizvadītais gads nebija ļoti veiksmīgs vides reklāmas industrijai, "D Screens" turpina sava tīkla attīstību," sacījis "D Screens" valdes loceklis Konstantīns Kuzikovs.

"Mēs esam ļoti priecīgi, ka atrodam iespēju paplašināt mūsu tīklu, un 2021. gadā, kad būs pieejama vakcīna pret Covid-19 un dzīve atgriezīsies normālās sliedēs, mūsu tīkls varēs piedāvāt reklāmdevējiem komunikāciju ar gandrīz divas reizes lielāku auditoriju. Šis darījums ļaus mums vēl labāk turpināt savu cenu politiku un nodrošināt reklāmdevējiem visizdevīgāko cenu par kontaktu," viņš turpina.

"Dimaxi" savu pirmo digitālo ekrānu Rīgā uzstādīja pirms trim gadiem, un šajā laikā tas izaudzis līdz piecu ekrānu tīklam, kas izvietoti četrās pilsētas vietās. "N-Visual" ekrānus pilsētvidē izceļ to atrašanās blakus ceļiem ar intensīvu satiksmi, kā arī laba ekrānu attēla kvalitāte un izšķirtspēja, kas ļauj ļoti precīzi raidīt reklāmas.

"N-Visual" ekrāni atrodas vairākās Rīgas vietās - divpusējais ekrāns izvietots Lielirbes ielā, blakus "Panorama Plaza" kompleksam, viens ekrāns atrodas blakus Kārļa Ulmaņa gatvei, viens - Gunāra Astras ielā, bet vēl viens - Kalnciema ielā.

"D Screens" turpināšot īstenot sociāli atbildīga uzņēmuma politiku, un jaunie ekrāni, kas atrodas guļamrajonos, tiks izslēgti nakts laikā. Lai veiktu abu tīklu savienojumu, kā arī ekrānu profilakses darbus, "D Screens" plāno izslēgt visus savus ekrānus līdz 1. februārim. Janvārī arī tiek plānots nodot ekspluatācijā vēl vienu ekrānu, kas atrodas Teikā blakus Brīvības gatvei.

"D Screens" ekrānu tīkls atrodas Rīgas centrā, Ķengaragā, Maskavas priekšpilsētā, Purvciemā, Sarkandaugavā, Torņakalnā un Zolitūdē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!