Foto: PantherMedia/Scanpix
Investējot kopumā aptuveni piecus miljonus eiro, uzņēmums SIA "LNK Properties" plāno Augusta Deglava ielā 66 izveidot B klases biroju ēku "Deglava biroji", portālam "Delfi" pastāstīja uzņēmumā.

"LNK Properties" septiņus stāvus augsto ēku, kuras kopējā platība ir ap 4500 kvadrātmetriem, ir iegādājies un plāno to renovēt. Biroju ēkas renovācijas laikā paredzēts uzlabot ēkas tehnisko stāvokli, energoefektivitāti un modernizēt komunikācijas. Darbus plānots sākt 2019. un pabeigt 2020. gadā.

Nomniekiem biroju telpas ir pieejamas jau tagad un daļa no tām jau tiek iznomātas. Ēkas pirmajā stāvā telpas ir piemērotas veikalu vajadzībām. Telpu, kas pieejamas nomai, platība ir no 20 līdz 3 000 kvadrātmetriem.

Saskaņā ar uzņēmuma skaidroto klientus "Deglava birojiem" plānots piesaistīt ar attīstīto infrastruktūru, ērtu atrašanās vietu, sabiedriskā transporta pieejamību, mūsdienīgām, augstas klases līmenim atbilstošām telpām, plašu autostāvvietu un profesionālu apsaimniekošanu.

Uzņēmums "LNK Properties" ir daļa no holdinga "LNK Group". "LNK Properties" apvieno 17 objektus dzīvojamo un komerciālo nekustamo īpašumu jomā, tostarp "Mūkusalas Birojus", "Kalnciema Birojus", "Baltijas Industriālo Parku (BIP)", "Dārzciema Birojus" un "Dienvidu Vārtus".

Holdings ''LNK Group'' dibināts 1988. gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trīs galvenajos virzienos: būvniecībā un ražošanā (''LNK Industries''), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē (''LNK Aerospace'') un nekustamo īpašumu attīstībā (''LNK Properties'').

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!