Foto: DELFI
AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" 2019. gadā uz austrumiem eksportēja 49% savas produkcijas un pakalpojumu, bet uz rietumiem – 35%. Iesniegtais gada pārskats rāda, ka pērn AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" apgrozījusi 4,9 miljonu eiro, kas ir par 486 tūkstošiem eiro mazāk nekā gadu iepriekš. Pārskata gadu uzņēmums pabeidzis ar 117,51 tūkstoša eiro zaudējumiem, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Pagājušajā gadā uzņēmums turpināja īstenot zaudējumu minimizācijas programmu, kuras pamatā ir iekšējās struktūras optimizācijas, infrastruktūras, intelektuālo un cilvēkresursu efektīva izmantošana.

2019. gadā "Ditton pievadķēžu rūpnīca" nodarbināja vidēji 150 strādājošos, un vidējā darba alga uzņēmumā veidoja 648 eiro.

"Lursoft" dati rāda, ka VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. Šobrīd uzņēmumam "Ditton pievadķēžu rūpnīca" reģistrēts 38,02 tūkstošu eiro liels nodokļu parāds. Uzņēmumam nodokļu parāds, kas pārsniedz 150 eiro, reģistrēts jau vairākus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!