Foto: DELFI
Zemeņu aukstā zupa laiskai nedēļas nogalei. Un pat tie mazie rakari, kas to vien zina, kā pa šķīvi ņergāties un biezpienu neēst, šito ēd un prasa vēl.

::recepte::

Biezpienu un saldo krējumu ar mikseri samaisa viendabīgi. Pielej kefīru un pēc garšas pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī ~ uz 1 stundu.

Zemenes (var likt arī vairāk) notīra, sagriež gabaliņos.

Zupu īsi uzputo vēlreiz ar mikseri, iemaisa ogas un pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 lkefīrs500 gValmieras jaunais biezpiens250 gsaldais krējums vaniļas cukurs cukurs300 gzemenes piparmētras

Sagatavošana

1

Biezpienu un saldo krējumu ar mikseri samaisa viendabīgi. Pielej kefīru un pēc garšas pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī ~ uz 1 stundu.

2

Zemenes (var likt arī vairāk) notīra, sagriež gabaliņos.

3

Zupu īsi uzputo vēlreiz ar mikseri, iemaisa ogas un pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

* garda arī ar mellenēm, avenēm, banāniem.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!