Foto: Publicitātes foto
Investējot vairāk nekā 80 tūkstošus eiro, pārtikas mazumtirdzniecības tīkls "Elvi" sācis uzstādīt gatavo ēdienu pārdošanas automātus, piedāvājot "Elvi" pusdienu komplektus, zupas, salātus un sviestmaizes ārpus pārtikas veikala šim mērķim īpaši pielāgotās, Latvijā ražotās tirdzniecības ierīcēs.

Pirmie trīs gatavo ēdienu pārdošanas automāti uzstādīti pie būvniecības namiem "Kurši" Rīgā, Dreiliņos un Salaspilī.

"Sabiedrība jau ir pieradusi pie pašapkalpošanās kafijas aparātiem vai uzkodu automātiem. "Elvi" ir spēris soli tālāk, sadarbībā ar Latvijas ražošanas tehnoloģiju uzņēmumu radot ēdienu izsniegšanas automātu, kur klienti var iegādāties ne vien sviestmaizes, bet arī zupas, salātus un pusdienu komplektus," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Iekārtas radījuši un ražojuši pašmāju inženieri (SIA "Astore"), un projektu sākt sadarbībā ar būvniecības namu "Kurši", kur uzstādīti pirmie trīs automāti. Ja būs pieprasījumu, maltīšu pieejamība tiks nodrošināta arī citos "Kuršu" veikalos, teic "Būvniecības nama "Kurši"" mārketinga vadītāja Ieva Trumpe.

Par produktiem iespējams norēķināties ar maksājumu karti, un iekārta ir papildināma ar mikroviļņu krāsns moduli, lai ēdienu būtu iespējams arī uzsildīt. Drīzumā iekārtas tiks uzstādītas arī vairākos ražošanas uzņēmumos un birojos, kuru vajadzībām speciāli izgatavotas mazāka izmēra iekārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!