Foto: Publicitātes foto

Pēc tikšanās ar konditorejas uzņēmuma SIA "Adugs Production" pārstāvjiem nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls "Elvi" pieņēmis lēmumu atjaunot sadarbību un atsāk tirgot SIA "Adugs Production" produkciju.

SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, situāciju komentējot, norāda: "Pēc publiski izskanējušajiem pārmetumiem pret SIA "Adugs Production" veikalu tīkls "Elvi" līdz tālākai situācijas noskaidrošanai apturēja šī ražotāja produkcijas iepirkšanu. Tiekoties gan ar uzņēmuma darbiniekiem, gan juridisko interešu pārstāvjiem, esam pārrunājuši situāciju un izvērtējuši turpmākās sadarbības iespējamību. Ņemot vērā uzņēmuma sniegto informāciju par lietas apstākļiem, SIA "Adugs Production" produktu nozīmi pircēju iecienīta sortimenta veidošanā un reģiona ekonomiskās stabilitātes uzturēšanā, esam nolēmuši sadarbību turpināt."

"Jau tuvākajās dienās veikalos "Elvi" atkal būs mūsu produkti. Mūsu uzņēmuma komanda ar augstu atbildības izjūtu uztver šo "Elvi" lēmumu par sadarbības atsākšanu. Ražotne ir gatava Ziemassvētku pieprasījuma nodrošināšanai. Katrs pasūtījums mums pašlaik palīdz saglabāt darba vietas. Darām visu, lai drīzumā mūsu produkti atgrieztos veikalu plauktos visā Latvijā," saka SIA "Adugs Production" attīstības vadītāja Anna Lencberga.

"Plānojot sadarbību, mēs strikti norobežojamies no visiem uzņēmumam inkriminētajiem pārkāpumiem, šajos jautājumos pilnībā uzticoties tiesībsargājošo iestāžu kompetencei," saka Vārtukapteine.

Arī vietējais veikalu tīkls "top!" pēc tikšanās ar SIA "Adugs Production" uzņēmuma pārdošanas daļas atbildīgajām personām un juridisko interešu pārstāvjiem, kuras laikā pārrunāja radušos situāciju, izvērtēja sadarbības iespējas, un jau ir atjaunojis sadarbību. "Adugs Production" produkcija ir "top!" pircēju iemīļota un pieprasīta, lēmumu pamato veikalu tīkla "top!" Mārketinga direktore un valdes locekle Ilze Priedīte.

""Rimi" visās Baltijas valstīs ir ļoti stingra nostāja korporatīvās sociālās atbildības jautājumos, tādēļ šobrīd neesam atjaunojuši sadarbību un slēguši jaunus līgumus ar "Adugs", informēja uzņēmuma vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Šakirova.

Viņa uzsver, ka "Rimi" veikalos nenorisinās akcijas jau piegādātajiem "Adugs" produktiem, savukārt līdz šim iepirktā "Adugs" produkcija tiek iztirgota, lai novērstu pārtikas atkritumu rašanos.

Sadarbība ar "Adugs" netiks atjaunota līdz brīdim, kad tiks saņemta oficiāla informācija, kas pilnībā pierādīs uzņēmuma nevainīgumu, norāda "Rimi" pārstāve.

"Maxima Latvija" pamatvērtība ir godprātīga un caurspīdīga uzņēmējdarbība, tāpēc izskanot informācijai par SIA "Adugs" likumpārkāpumiem no valsts atbildīgo varas iestāžu puses, pašlaik esam apturējuši sadarbību ar ražotāju, informē "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

"Savu partnerību ar ražotājiem veidojam pēc abpusējas sadarbības principa, tāpēc esam uzklausījuši SIA "Adugs" pārstāvjus un šobrīd vērtējam priekšnoteikumus vai un kad atsākt sadarbību," viņa uzsver.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!