Foto: Publicitātes attēli
Vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers", ieguldot vairāk nekā 115 000 eiro, šogad atvēris 5 tirdzniecības vietas Rīgā, Daugavpilī, Liepājā un Ogrē, informē uzņēmuma pārstāvji.

Ogrē darbu sākušais veikals ir uzņēmuma 100. veikals "Forevers" attīstītajā tirdzniecības tīklā. Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka attīstība un tirgus pozīciju stiprināšana specializēto veikalu segmentā ir viens no "Forevers" stratēģiskajiem mērķiem jau vairākus gadus.

Trīs jaunākie "Forevers" veikali ir atvērti martā un tie atrodas Rīgā, Liepājā un Ogrē. Tajos tiek nodarbināti kopskaitā 8 darbinieki. Liepājā un Ogrē izvietoto tirdzniecības vietu platības ir lielākas par 100 m2, un, līdzīgi kā citos uzņēmuma koncepta veikalos, līdzās "Forevers" ražotajai gaļas produkcijai, tiek tirgoti arī citi nepieciešamākie pārtikas produkti, piemēram, maize, piens, saldēta pārtika. Rīgā šajā mēnesī atvērtais veikals ir mazā koncepta tirdzniecības vieta, kuras platība ir 23 m2, tirgojot tikai "Forevers" ražojumus.

Martā atvērtie veikali atrodas Rīga, Brīvības ielā 90, Liepājā - Cukura ielā 27, savukārt Ogrē veikals atvērts Skolas ielā 2a. Gada sākumā atvērtās tirdzniecības vietas atrodas Daugavpilī, Komunālā ielā 3, un Rīgā, Deglava ielā 100.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!