Foto: Publicitātes foto

Lidostā "Rīga" 2018. gads noslēgts ar jaunu rekordu, ceturtdien, 27.decembrī, sveicot septiņmiljono pasažieri Aneti Kinčus, kura ar nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" reisu devās lidojumā uz Ženēvu, portālu "Delfi" informēja lidostā.

Lidostas "Rīga" septiņmiljonā pasažiere šajā dienā varēja baudīt īpašu attieksmi – individuālu sagaidīšanu, iespēju izmantot ātrās drošības pārbaudes kontrolpunktu, iepirkties "ATU Duty Free" veikalos, kā arī atpūsties lidostas "Rīga" "primeclass" Biznesa zālē.

Dāvanu bija sarūpējuši gan lidostas "Rīga" partneri "TAV Latvia", kas ceļotājai dāvināja "Samsung" planšetdatoru, gan lidostas kafejnīcu apsaimniekotājs "C&B Latvia", pasniedzot dāvanu karti 100 eiro vērtībā, gan arī virszemes apkalpotājs "Havas Latvia", kas ceļotāju iepriecināja ar jaunu ceļojuma koferi.

Pirms izlidošanas pasažieri sveica lidostas "Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Kanels un valdes priekšsēdētāja Ilona Līce, pasniedzot ziedus un lidostas suvenīru dāvanu komplektu, savukārt "airBaltic" pārdošanas viceprezidents Toms Andersons aviosabiedrības vārdā dāvināja pasažierei iespēju šo lidojumu baudīt biznesa klasē, kā arī sertifikātu ceļojumam biznesa klasē diviem pasažieriem uz jebkuru no "airBaltic" galamērķiem.

Īpašu pārsteigumu svinību dalībniekiem sagādāja "Drumline Latvia" bundzinieku šovs, kurā muzicē jaunieši no Andžeja Grauda bungu skolas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!