Foto: Publicitātes attēli

Paplašinot savu klātbūtni Pierīgā, degvielas tirgotājs "Virši" atklājis jaunu pilna servisa uzpildes staciju uz A8 šosejas netālu no Olaines, informē uzņēmuma pārstāvji.

Šī ir jau 64. stacija "Virši" tīklā. Plānots, ka tuvākajā laikā stacijā būs nodrošināta arī CNG uzpildes iespēja. Uzpildes stacijas izveidē ieguldīti 2 miljoni eiro.

"Drīz mūsu stacija Olaines novadā kļūs par jau piekto publiski pieejamo CNG uzpildes vietu Latvijā. Kopumā šogad plānojam uz Latvijas kartes atzīmēt vismaz desmit CNG uzpildes vietas, tādējādi jau pārskatāmā nākotnē nodrošinot plašu pārklājumu visā valsts teritorijā," pauž "Virši" izpilddirektors Jānis Vība.

Jaunatklātajā stacijā būs jauns interjera dizains, kuru pagājušajā gadā izstrādāja pašmāju dizaina biroja "H2E" dibinātāji Ingūna un Holgers Eleri. Šis interjera dizaina projekts arī turpmāk tiks ieviests visās jaunajās "Virši" uzpildes stacijās.

Kopš 2019. gada "Virši" ir atklājuši jau trīs CNG uzpildes stacijas - Krustpilī, Rīgā, Lubānas ielā un Babītē. Paredzēts, ka marta laikā šāda iespēja tiks nodrošināta arī Rēzeknes un Olaines stacijās.

Patlaban jaunā stacija piedāvā visu veidu degvielu (98 un 95E markas benzīns, dīzelis un autogāze (LPG)), kā arī "AdBlue" šķidrumu izplūdes gāzu attīrīšanai, izlejamo vējstiklu šķidrumu, gaisu un ūdeni automobiļa apkopei, kā arī siltos ēdienus, uzkodas un dzērienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!