Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 1. aprīli, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole Rīga” vadītāja amatā stājies Valdis Portnajs, kuram ir teju 20 gadu pieredze viesmīlības jomā, iepriekš viņš vadījis lielas viesnīcas Latvijā. Jaunais vadītājs izraudzīts konkursa kārtībā.

"Viens no iepirkšanās un izklaides centra "Akropole Rīga" mērķiem ir līdera pozīcijas stiprināšana starp iepirkšanās centriem Latvijā un Baltijā – no šodienas tas būs manā pārziņā. Savu pienesumu "Akropole Rīga" turpmākā attīstībā saredzu teju 20 gadu gaitā viesmīlības nozarē uzkrāto zināšanu pārnesē uz iepirkšanās centra ikdienas darbību, jo ticu, ka abās sfērās ir daudz kopīga. Manu uzdevumu lokā būs arī klientu lojalitātes veicināšana un jaunu klientu piesaiste, kā arī augstu apkalpošanas standartu saglabāšana un turpmākā attīstīšana," savu redzējumu iezīmē Portnajs.

Pirms pievienošanās "Akropole Rīga" vadītaja amatam, Portnajs savu karjeru saistījis ar viesnīcu un viesmīlības nozari. Savas karjeras laikā kopš 2003. gada strādājis par ieņēmumu vadītāju un pārdošanas un mārketinga direktoru Rīgas viesnīcās "Reval Hotel Latvija", "Reval Hotel Elizabete", "Reval Hotel Rīdzene" (šobrīd attiecīgi "Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel", "Radisson Blu Elizabete Riga" un "Radisson Blu Rīdzene Hotel"). Portnajs strādājis arī par "Astor Riga Hotel" ģenerāldirektoru, savukārt pēdējos septiņus gadus vadījis "Tallink Hotel Rīga" un bijis viens no valdes locekļiem.

Portnajam ir profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā, kas iegūts Vidzemes Augstskolā, kā arī profesionālais inženiera grāds enerģētikā un elektrotehnikā (RTU) un profesionālā bakalaura grāds elektroenerģijas apgādē un optimizācijā (RTU).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!