Foto: Publicitātes foto
Zviedru mājas preču milzis "Ikea" otrdien, 4. februārī, uzsāka interneta veikala atklāšanu, sākotnēji tā pakalpojumus piedāvājot uzņēmuma lojalitātes programmas dalībniekiem, portālu "Delfi" informēja kompānijā.

"Šodien interneta veikals tika atvērts daļai "Ikea" lojalitātes programmas dalībnieku. Kad sistēma, procesi un rīki būs pilnībā pārbaudīti, varēsim interneta veikalu atvērt visiem Latvijas pircējiem," sacīja uzņēmuma vadītājs Baltijā Johanness Johannesons.

Johannesons ir pārliecināts, ka interneta veikals būs viens no pārdošanas kanāliem, kas padarīs "Ikea" pieejamāku klientiem. "Tas ļaus viegli un ērti aplūkot pieejamās preces, iedvesmoties, atrast piemērotākos risinājumus un tos iegādāties jebkurā klientam ērtā laikā un vietā. Interneta veikalā varēs pasūtīt preces un pēc tam izvēlēties, vai saņemt tās veikalā (Click & Collect) vai pieteikt piegādi mājās," viņš sacīja.

Uzņēmumā sacīja, ka Rīgas veikals joprojām sniegšot pilnīgu iepirkšanās pieredzi un būšot galvenais pārdošanas kanāls, savukārt interneta veikals papildinās fizisko veikalu un palīdzēs uzlabot klientu pieredzi.

Jāatgādina, ka Rīgā 2018. gada 30. augustā tika atklāts starptautiskais mēbeļu un mājsaimniecības preču zīmola "Ikea" veikals. Veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus.

Kopējās investīcijas veikala izveidē Latvijā bija vairāk nekā 50 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!