Foto: Publicitātes foto

Izmaiņas veiktas interneta veikala "barbora.lv" vadībā, liecina "Lursoft" izziņas dati.

Dati rāda, ka no SIA "Patrika" valdes locekles amata atcelta Sanita Bērziņa, kura šajā amatā atradās kopš 2018. gada sākuma. Turpmāk SIA "Patrika" vadīs Jonas Jocis. "Lursoft" dati rāda, ka iepriekš amatus citos uzņēmumos Latvijā viņš nav ieņēmis.

Lai arī ik gadu SIA "Patrika" uzrādījusi apgrozījuma pieaugumu, jau kopš tās dibināšanas 2014. gadā uzņēmums līdz šim strādājis tikai ar zaudējumiem.

Ja 2020. gadā SIA "Patrika" apgrozīja 3,98 miljonus eiro, tad pērn tās apgrozījums pieauga jau līdz 6,58 miljoniem eiro, kas gada laikā ir kāpums par 65,3%. Uzņēmuma zaudējumi 2021. gadā sasniedza 2,2 miljonus eiro.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "Patrika" norāda, ka nākamajā pārskata periodā uzņēmums paredz palielināt darba apjomu, atvērt jaunus komplektēšanas centrus un investēt darbinieku efektivitātes palielināšanā. Jānorāda, ka 2021. gadā SIA "Patrika" bija darba devējs 335 darbiniekiem.

VID publiskotie dati liecina, ka aizvadītajā gadā SIA "Patrika" nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 2,23 miljonus eiro, no tiem 1,07 miljoni eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet 0,5 miljonus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

SIA "Patrika" vienīgais kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu UAB "Barbora".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!