Foto: Publicitātes foto

Investējot gandrīz 400 tūkstošus eiro, "Maxima Latvija" atklājusi piecus jaunus "Mans veikals" koncepcijas tirdzniecības vietas Rīgā un Siguldā. Līdz gada beigām kopumā plānots pārveidot ap 80 veikaliem.

Tiem tagad jākļūst intuitīvākiem pircējiem un ērtākiem darbiniekiem.

Četri no pieciem "Mans veikals" objektiem ir Rīgā – Maskavas forštatē, Dzirciemā, Mežaparkā un Āgenskalnā. Šo veikalu pielāgošanai investēti gandrīz 340 tūkstoši eiro. Savukārt piektais veikals ir Siguldā – tā rekonstrukcijā un pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā, investēti vairāk nekā 60 tūkstoši eiro.

Jaunā "Maxima X" formāta veikala telpas ir pārveidotas pircēju un darbinieku ērtībām. Veikalu tirdzniecības zālēs veikts kosmētiskais remonts, tiek ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED. Ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!