Foto: Publicitātes foto

ASV durvju ražotājs "Jeld-Wen", kura galvenā mītne atrodas Šarlotē, Ziemeļkarolīnā, ASV, Baltijas valstīs un Somijā ir pārstāvēts vairākus gadus. Uzņēmums reģionā līdz šim tirgoja iekšdurvis un ārdurvis ar zīmolu "Jeld-Wen Door Solutions". Sākot ar 2021. gada 1. aprīli, zīmola "Jeld-Wen Door Solutions" vietā tirgū pieteikts jauns zīmols "Swedoor".

"Ar šīm izmaiņām mums būs viens spēcīgs zīmols gan Somijā un Baltijas valstīs, gan visā Ziemeļeiropā. Tas ir viss, ko mainīsim. Galvenais uzņēmums, kas to pārstāv, paliks tas pats," skaidro "Jeld-Wen" tirdzniecības uzņēmuma vadītājs Kaimurs Kivi. Savukārt "Jeld-Wen Europe" mārketinga direktore Tenna Knaka norāda, ka, ieviešot uzņēmuma Ziemeļvalstu durvju zīmolu Somijas un Baltijas valstu tirgos, tas vēlas stiprināt durvju pozīciju patērētāju uztverē – lai durvis būtu tikpat svarīgs elements mājvietas iekārtošanā kā virtuve vai grīda. "Swedoor" zīmols jau šobrīd darbojas Skandināvijas valstīs.

Saistībā ar zīmola maiņu no šī gada 1. aprīļa "Jeld-Wen" sadarbojas ar saviem klientiem Somijā un Baltijas valstīs, lai sagatavotos izmaiņām. Šajos tirgos drīzumā tiks veikta plaša mārketinga akcija, piesakot jauno zīmolu.

"Jeld-Wen" dibināts 1960. gadā, uzņēmums izstrādā, ražo un izplata plaša sortimenta iekšdurvis un ārdurvis, koka, vinila un alumīnija logus, kā arī citus saistītos produktus jaunbūvēm, rekonstruējamām ēkām un komercvienībām. Ražotāja produkti tiek tirgoti pasaulē ar "Jeld-Wen" zīmolu līdzās vairākiem citiem reģionālajiem zīmoliem, piemēram, "Swedoor" un "Dana" Eiropā, "Corinthian", "Stegbar" un "Trend" Austrālijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!