Foto: Picjumbo
Investējot aptuveni 1,5 miljonus eiro, uzņēmums AS "Kesko Senukai Latvia" rekonstruē veikalu Maskavas ielā 418a un drīzumā – 29. martā – plāno atvērt jauna koncepta lielveikalu – specializētu lielapjoma būvmateriālu veikalu nozares profesionāļiem ar nosaukumu "Procenter", informēja uzņēmumā.

"Procenter" lielveikalā būs pieejami būvmateriāli un celtniecības preces lielos apjomos, tostarp santehnikas preces, apdares materiāli, instrumenti. Šis būs pirmais veikals "K Senukai" tīklā, kas specializēsies tikai uz celtniecības precēm nozares profesionāļiem un veidots balstoties uz jaunu konceptu – "No pamatiem līdz atslēgai".

Līdz šim uzņēmums paplašināja veikalu tīklu un rekonstruēja veikalus pēc jaunā koncepta, specializējoties mājas, dārza, saimniecības un būvniecības preču, darba rīku un iekārtu tirdzniecībā.

"Esam īpaši padomājuši par individuālu pieeju klientiem, ko nodrošinās liels skaits klientu speciālistu, kuri strādās ar modernizētām personiskajām digitālajām sistēmām. Pēc pirkuma veikšanas klientiem tiks nodrošināta četru stundu ekspress piegāde. Preces tiks iepirktas pa tiešo no ražotājiem, tādēļ cenas būs īpaši labas, kā arī pieejamas lielā apjomā uzreiz, kas profesionāļiem ir ļoti svarīgi," paudis "Kesko Senukai Latvia" ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas, norādot, ka ''Procenter" mērķis ir kļūt par pirmo izvēli būvniekiem.

"Procenter" kopējā platība ir ap 12 tūkstošiem kvadrātmetru, no kuriem 5,6 tūkstoši ir iekšējā zona. Veikalam izveidota plaša ārzona jeb "drive-in", kur iespējams iebraukt ar auto un preces ievietot automašīnā. Tāpat klientiem tiks nodrošināta piegāde četru stundu laikā, ko nodrošinās 30 kravas automašīnas.

"Procenter" arīdzan izveidojis klientu lojalitātes programmu. Tāpat veikala pārstāvji sola izveidot atsevišķu klientu programmu jauna mājokļa būvniecībai, kā arī no aprīļa piedāvāt profesionālās tehnikas nomu ar īpašiem nosacījumiem.

Jau ziņots, ka Lietuvas uzņēmums "Kesko Senukai" no Skandināvijas akcionāra "Kesko Group" nopirka astoņus "K-rauta" veikalus Latvijā un tikpat Igaunijā. Pēc darījuma Latvijā notika šo veikalu ēku rekonstrukcija.

''Kesko Senukai Latvia" ir viens no lielākajiem būvmateriālu un mājas labiekārtošanas preču tirgotājiem, kas vada un attīsta "K Senukai" veikalus Latvijā. Šobrīd klientiem pieejami deviņi "K Senukai" veikali Rīgā, Jelgavā, Liepājā, Tukumā, Rēzeknē un Madonā, un Daugavpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!