Foto: LDDK
Pirmdien Rīgā sākas Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) rīkota starptautiska konference "Konkurētspējīga un ilgtspējīga profesionālā izglītība - sasniegumi un jauni mērķi".

Portāls "Delfi" sadarbībā ar LDDK nodrošina konferences video tiešraidi.

Konferencē plānots diskutēt par Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē prioritātēm un profesionālās izglītības mērķiem 2020.gadam, konkurētspējīgas un pievilcīgas profesionālās izglītības veiksmes faktoriem, kā arī labas prakses piemēriem.

Konferences dalībniekiem būs iespēja aplūkot arī labās prakses piemēriem veltītu plakātu izstādi, kā arī būs iespēja iepazīties ar LDDK īstenota pētījuma par prakšu pieejamību un kvalitāti Latvijā rezultātiem, kurā kopumā apkopoti vairāk nekā 750 Latvijas uzņēmēju viedokļi par prakšu nodrošināšanu Latvijā šobrīd, kā arī prakšu sistēmas tautsaimniecisko nozīmi.

Konferences noslēgumā tiks apstiprinātas konferences dalībnieku rekomendācijas par mērķiem profesionālajai izglītībai 2020.gadam, kas tik iesniegtas Izglītības un zinātnes ministrijai darbam Latvijas prezidentūrā ES Padomē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!