Foto: LETA

Jaunais uzņēmuma ''Latvijas Gāzes'' (LG) valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis Latvijas Televīzijas raidījumā "1:1" atteicās precīzi nosaukt savu ikmēneša atalgojumu, taču atklāja, ka viņa alga ir "pietiekoši cienījama".

"Ziniet, man ir darba līgums, un jāsaka, ka šis darba līgums ir vienošanās ar akcionāriem, un es teikšu tā, ka alga ir pietiekoši cienījama," raidījumā pauda Kalvītis. Taujāts par to, vai arī viņam būs jāmaksā jaunais solidaritātes nodoklis, Kalvītis bija izvairīgs, norādot, ka pagaidām vēl nevienu algu nav saņēmis.

Jau vēstīts, ka augustā LG valdes priekšsēdētāja amatā tika iecelts bijušais ministru prezidents Aigars Kalvītis, kurša atzīts par labāko 30 kandidātu konkurencē.

Tāpat intervijā raidījumam Kalvītis arī norādīja, ka ir gatavs aizstāvēt LG intereses. Viņš pauda sašutumu par 2. septembrī pieņemto Administratīvās apgabaltiesas spriedumu, kurā atzīts, ka Konkurences padomes 2013. gada lēmums LG likt mainīt parādu atgūšanas praksi un piemērot naudas sodu 2,2 miljonu eiro apmērā, ir pareizs un pamatots.

Kalvītis norādīja, ka LG šo lēmumu pārsūdzēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!