Foto: F64

Lai nodrošinātu kredītlīnijas un aizdevuma līgumus, reģistrēta 28 miljonus eiro vērta komercķīla, kuras devējs ir SIA "Klīnika EGV", bet parādnieks – AS "Veselības centru apvienība". Ķīlas ņēmējs ir AS "Swedbank", informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Par labu komercķīlas ņēmējam ieķīlātas uzņēmuma prasījuma tiesības, ķermeniskie pamatlīdzekļi, nemateriālie ieguldījumi, krājumi, kā arī pajas, akcijas un obligācijas, uzņēmums kā lietu kopība. "Klīnika EGV" šobrīd reģistrētas divas aktīvas komercķīlas.

"Veselības centru apvienība" piederošā "Klīnika EGV" 2019. gadā apgrozījusi 2,31 miljonu eiro, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 275,08 tūkstošus eiro. Uzņēmums reģistrēts 1998. gadā, un tā patieso labuma guvēju sarakstā atrodas astoņas fiziskās personas, tostarp, Josifs Apts.

"Klīnika EGV" 2019. gadā nodarbināja 48 darbiniekus un nodokļos samaksāja 474,55 tūkstošus eiro, tostarp 264,08 tūkstošus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 140,64 tūkstošus eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!