Foto: Shutterstock
Latvijā darbu sācis starptautiskais tūroperators "Coral Travel", aicinot atpūtniekus uz Turcijas kūrortiem – Alāniju, Antāliju, Beleku, Kemeru, Sidi. Pirmais lidojums no Rīgas notiks 19. jūnijā, informē uzņēmuma pārstāve Margarita Nikolajevaite.

Lidojumi notiks divas reizes nedēļā ar Turcijas aviokompānijas "Turkish Airlines" lidmašīnām.

Izlidošana no Rīgas paredzēta agrās rīta stundās, savukārt atgriešanās lidojumi vēlu vakarā no Antālijas. "Coral Travel Latvia" informē, ka lidojuma cenā iekļauta arī ēdināšana un 30 kilogramu nododāmā bagāža. "Coral Travel Latvia" sadarbosies ar Latvijas tūrisma aģentūrām.

Tā kā visā pasaulē pašlaik ceļošanai noteikti stingri ierobežojumi, tūroperators bez maksas piedāvāšot arī pakalpojumu "Covid-19 garantija”, kas tūristam ar pozitīvu testa rezultātu ļaus mainīt sava ceļojuma datumus uz vēlākiem.

"Coral Travel" darbojas jau 27 gadus, un Latvija ir desmitā valsts, kurā kompānijai atvērts birojs.

Nesen "Coral Travel" atvēra pārstavniecību Lietuvā. Kompānija ir viena no lielākiem tūrisma operatoriem Polijā, kā arī tai ir filiāle Vācijā.

"Coral Travel" ir daļa no OTI Holdinga kompāniju grupas, kurā nodarbināti vairāk nekā 7000 darbinieki.
Grupai arī pieder viesnīcu ķēde ar vairākām piecu zvaigžņu viesnīcām. OTI holdingam pieder OTIUM viesnīcu ķēde Turcijā, Ēģiptē un Tunisijā, piecu zvaigžņu viesnīcas "Seven Seas Hotels" un "Xanadu Resort" Turcijā. OTI holdingam pieder arī aviokompānija "Royal Flight", kuras flotē ir 26 "Boeing" lidmašīnas.

SIA "Coral Travel Latvia" reģistrēta 2021. gada 15. februārī. Tās apmaksātais pamatkapitāls ir 100 tūkstoši eiro, bet reģistrētais pamatkapitāls – 200 tūkstoši eiro. Kā patiesā labuma guvēji reģistrēti Turcijas pilsoņi Ahmets Bektas, Ajhans Akans Bektas un Koskun Jurts. Uzņēmuma valdes locekļi ir Turcijas pilsoņi Mehmets Benli un Kahitefe Kesens, liecina "Lursoft" dati.

Kā novēroja "Delfi Bizness", pašlaik darba sludinājumu portālos uzņēmums meklē vairākus darbiniekus gan darbam Latvijā, gan Turcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!