Foto: Publicitātes foto
"Latvijas balzams veikalu" rekonstrukcijā un modernizācijā pusotra gada laikā investēti 212 000 eiro, informē AS "Latvijas balzams" pārstāve Dana Hasana.

Šajā laikā Vecrīgā ir atvērti trīs jaunā "premium" koncepta veikali, kuru rekonstrukcijā investēti 180 000 eiro. Vēl 32 000 eiro ieguldīti ikdienas veikalu modernizācijā - izkārtņu nomaiņā ar jauno AS "Latvijas balzams" logo un kosmētiskajā remontā.

Jaunā koncepta veikalos ir audzis pastāvīgo klientu skaits un vidējā pirkuma apjoms, norāda "Latvijas balzams veikalu" vadītāja Viktorija Voičenko.

Komentējot nākamā gada plānus, Voičenko atklāj, ka veikali turpinās investēt tīkla rekonstrukcijā - divus jaunā koncepta veikalus plānots atvērt jau 2016.gada pirmajā pusē. Tāpat paredzēts turpināt modernizēt arī ikdienas veikalus, veicot gan kosmētisko remontu, gan mainot izkārtnes un papildinot klāstu.

Patlaban Latvijā ir 44 veikali, kur iespējams iegādāties vairāk nekā 500 dažādu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu veidus. Saskaņā ar uzņēmuma aplēsēm veikalu kopējais apgrozījums šā gada astoņos mēnešos ir 6,9 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbina ap 150 cilvēku. "Latvijas balzams veikalu" dzērienu veikali iekļauti holdingā "Amber Beverage Group".

Kā ziņots, "Latvijas balzams veikalu" īpašniece ir SIA "Bravo". Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju uzņēmuma apgrozījums 2014.gadā bija 10,97 miljoni eiro salīdzinājumā ar 10,78 miljoniem pirms gada, bet zaudējumi - 51 732 eiro salīdzinājumā ar 5761 eiro zaudējumiem pirms gada.

"Latvijas balzams veikali" kopš 2014.gada oktobra iekļauti holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzamu", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", "Bennet Distributors" un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" dibinātāja un 100% daļu īpašniece ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "S.P.I. Regional Business Unit B.V.".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!