Foto: DELFI

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) meitaskompānija SIA "LDz Cargo" izsolē piedāvā iegādāties divas ČME3 sērijas manevru dīzeļlokomotīves katru ar sākumcenu teju 100 000 eiro apmērā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"LDz Cargo" piedāvā iegādāties dīzeļlokomotīves, kas novietotas ilgstošajā rezervē.

Viena dīzeļlokomotīve, kuras novērtējums ir 96 000 eiro un novērtēšanas izmaksas ir 450 eiro, tiek pārdota ar sākumcenu 96 450 eiro. Savukārt otra, kuras novērtējums ir 98 000 eiro un novērtēšanas izmaksas arī 450 eiro, tiek pārdota ar sākumcenu 98 450 eiro. Izsoles solis abām lokomotīvēm ir 5000 eiro.

Izsole notiks 1.decembrī plkst.10.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!