Foto: Publicitātes foto

Pēc gandrīz divu mēnešu dīkstāves restorānu tīkls "Lido" no 12. maija atkal ver durvis apmeklētājiem, portālu "Delfi" informēja kompānijā.

Jau šonedēļ darbu atsāks "Lido Vērmanītis", bet nākamnedēļ – vairāki "Lido" restorāni lielākajos tirdzniecības centros.

Līdz maija beigām uzņēmums plāno atsākt darbu visos restorānos.

Pievienojoties aprīlī Ādažos jau atvērtajam restorānam "Lido Apelsīns", pašlaik apmeklētājiem atvērti arī trīs "Lido" veikali un "Lido" Spices kafetērija.

12. maijā durvis klientiem vērs "Lido" "Ķirsons Māja" bistro un "Lido" t/c "Damme", bet 14. maijā darbu atsāks "Lido" "Vērmanītis". Savukārt nākamnedēļ plānots atvērt "Lido" restorānus tirdzniecības centros "Domina", "Spice" un "Alfa".

Jau 11. maijā atvērti arī "Lido" restorāni Igaunijā, tostarp tieši pirms ārkārtas stāvokļa rekonstruētais "Lido" "Solaris".

"Kopš aprīļa beigām, kad pēc mēnesi ilgušas dīkstāves atsākām darbu, klientu skaits ir mēreni audzis – cilvēki ir sailgojušies pēc "Lido" ēdiena, par ko, protams, esam ļoti gandarīti. Klienti augstu novērtē mūsu pastiprinātos drošības pasākumus un tos arī atbildīgi ievēro. Priecājamies, ka šādā abpusējā sadarbībā jau līdz maija beigām varēsim atvērt gandrīz visus "Lido" restorānus, ieskaitot "Lido" Atpūtas centru," stāsta "Lido" valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Visos "Lido" restorānos joprojām tiks ievēroti stingri drošības pasākumi. Jebkādas pašapkalpošanās iespējas ir atceltas, visus ēdienus un dzērienus izdalīs pavāri. Visi ēdieni, kas pirms ārkārtas stāvokļa bija pieejami vaļējos fasējumos vai pašapkalpošanās zonā – salāti, deserti, pankūkas, tiek fasēti, bet stikla trauciņi aizvākoti ar plastmasas vāciņiem. Sortimentā ieviesti arī daži jaunumi. Savukārt galda piederumus klienti var izvēlēties – vai nu tradicionālos piederumus īpašā iepakojumā, vai vienreizējai lietošanai paredzētos plastmasas piederumus.

Tāpat tiek nodrošināta divu metru distance starp galdiņiem un netiek pieļauta iespēja pie viena galdiņa atrasties diviem vai vairāk apmeklētājiem, ja tie nevar apliecināt, ka ir vienas ģimenes locekļi.

Apmeklētāju plūsma tiks organizēta tā, lai nepārsniegtu vienlaikus pieļaujamo kopējo apmeklētāju skaitu ēdināšanas zālē.

Gan klientu, gan sadales zonā pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi, aicinājumi tos lietot un instrukcijas, kā to pareizi darīt.

Pastiprinot drošības pasākumus, visiem apmeklētājiem pie ieejas tiks mērīta temperatūra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!