Foto: Publicitātes foto

Apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums "LPP Latvia ltd.", kas pārstāv modes preču zīmolus "Reserved", "Sinsay", "Mohito", "House" un "Cropp", 29. aprīlī oficiāli atvērs zīmola "Sinsay" veikalu Liepājā. Šis būs sestais zīmola veikals, kas darbosies ārpus Rīgas, bet pirmais – Kurzemes reģionā.

Līdz šim "Sinsay" veikali bija atvērti tikai Rīgā, taču zīmols ir gaidīts arī citās Latvijas pilsētās, novērojumos dalās "LPP Latvia ltd." valdes locekle Inese Ļebedeva. Pašlaik šī zīmola veikali ir pieejami arī Daugavpilī, Jēkabpilī, Cēsīs, Ķekavā un Rēzeknē.

Uzņēmums plāno turpināt zīmola "Sinsay" attīstību, un tuvākajā laikā veikali tiks atvērti vēl citās Latvijas pilsētās, viņa sola.

Liepājas veikals ir iekārtots gandrīz 710 kvadrātmetru plašās telpās. Tas atradīsies tirdzniecības centrā "Baata". Veikalā būs pieejamas kolekcijas bērniem, sievietēm un vīriešiem, aksesuāri un mājlietas.

Veikals nodrošinās 11 jaunas darbavietas. "LPP Latvia ltd." personāldaļas vadītāja Andra Luksa–Urtāne atzīst: "Veikala atvēršana Liepājā ir investīcija gan vietējā ekonomikā, gan jaunu darbavietu izveidē. Redzam, ka ir liels pieprasījums pēc stabilām darbavietām tuvu mājām."

"LPP Latvia ltd." mātes kompānija "LPP" ir Polijas ģimenes uzņēmums un uzskatāms par vienu no straujāk augošajiem apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā. "LPP SA" pārvalda piecus modes zīmolus: "Reserved", "Cropp", "House", "Mohito" un "Sinsay", kuru piedāvājums šobrīd ir pieejams klātienes un tiešsaistes veikalos gandrīz 40 tirgos trijos kontinentos visā pasaulē. Uzņēmumam ir vairāk nekā 1700 veikalu tīkls ar kopējo platību 1,4 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmuma birojos un pārdošanas struktūrās Eiropā, Āzijā un Āfrikā ir nodarbināti vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!