Foto: Pixabay
Tuvāko divu gadu laikā starptautiskais energoresursu uzņēmums "Ignitis" plāno uz pusi palielināt elektroenerģijas piegādes, lai kļūtu par otru lielāko elektroenerģijas tirgus spēlētāju Latvijā, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma izpilddirektors Kristaps Muzikants.

Elektroenerģijas tirdzniecība ir viens no uzņēmuma galvenajiem darbības virzieniem, piedāvājot gan fiksētus, gan arī elastīgus plānus atbilstoši enerģijas faktiskajam patēriņam.

""Ignitis" darbības rezultātu analīze liecina, ka esam trešie lielākie elektroenerģijas tirgotāji Latvijā, tāpēc ir likumsakarīgs mērķis kāpināt savu pakalpojumu portfeli un piesaistīt jaunus klientus, tādējādi stiprinot arī savas pozīcijas tirgū. Ņemot vērā savas biznesa ambīcijas elektroenerģijas tirdzniecībā, plānojam dubultot pārdošanas apjomus, to panākot ar piedāvāto pakalpojumu klāsta paplašināšanu, kā arī investīcijām informāciju tehnoloģiju sistēmās," norāda Muzikants.

Raksturojot elektroenerģijas patērētāju tendences biznesa segmentā, uzņēmumā norāda, ka klienti aizvien vairāk pievērš uzmanību tam, kā gudri un ilgtspējīgi optimizēt pakalpojumu izmaksas. "Ignitis" pieredze liecina, ka tas ir iespējams ne tikai uz elastīga piedāvājuma rēķina, bet arī sekojot labai energotaupības praksei.

Jau vēstīts, ka šī gada septembrī līdz šim ar zīmolu "Geton Energy" strādājošais uzņēmums nomainīja vizuālo identitāti un zīmola nosaukumu uz "Ignitis". Tas saistīts ar grupas lēmumu, "Lietuvas enerģijai" kļūstot par "Ignitis grupu", savukārt "Lietuvos energijos tiekimas", kas ir kādreizējā "Geton Energy" mātes uzņēmums, par "Ignitis".

"Ignitis" Latvijā biznesa klientiem piedāvā elektroenerģijas un dabasgāzes tirdzniecību, kā arī sniedz konsultācijas un ievieš saules paneļu un energotaupības risinājumus .

Grupas uzņēmumi darbojas Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā, Somijā un investīcijas inovāciju projektos, sasniedzot Apvienoto Karalisti, Norvēģiju, Franciju.

Visas "Ignitis grupa" akcijas pieder Lietuvas valstij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!