Foto: LETA

AS "Olainfarm" padomei šā gada 8. jūnijā iesniegumu par amata atstāšanu iesniedzis līdzšinējais valdes loceklis Lauris Macijevskis, informē uzņēmums.

Atbilstoši tam, viņš turpinās pildīt līdzšinējos pienākumus līdz 12. jūnijam. Macijevskis "Olainfarm" valdē darbojās kopš 2019. gada 4. aprīļa, un viņa uzdevums bija pārmaiņu un krīzes vadība.

Macijevskis norāda, ka savu profesionālo nākotni ir izlēmis saistīt ar privāto uzņēmējdarbību, plašāk daloties ar savu ekspertīzi un pieredzi. Viņš arī teic, ka arvien lielāka loma "Olainfarm" attīstībā būs farmācijas nozares profesionāļiem, kuri šobrīd uzņēmuma valdē ir spēcīgi pārstāvēti. "Atstāju savus amata pienākumus ar labi padarīta darba sajūtu un uzņēmumam esot teicamā finanšu stāvoklī."

"Olainfarm" padomes priekšsēdētājs Gundars Bērziņš norāda, ka Macijevska darbs aizvadītajā periodā ir palīdzējis uzņēmumam pārmaiņu laikā nostiprināt pozīcijas un radīt spēcīgu pamatu turpmākai darbībai.

Savus turpmākos profesionālos izaicinājumus Macijevskis redz kopā ar citiem partneriem dibinātā uzņēmumā "EMPO Ventures", kuram būs divi darbības virzieni – investīciju piesaiste jauniem attīstības projektiem un palīdzība finanšu grūtībās nonākušiem uzņēmumiem.

AS "Olainfarm" ir viens no lielākajiem farmācijas uzņēmumiem Baltijas valstīs. Šobrīd "Olainfarm" produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!