Foto: Zane Bitere/LETA

Maksātnespējīgā "PNB banka" sadarbībā ar "Latio" izlikusi cenu aptaujas procesā savus labākos un dārgākos namīpašumus no visa bankas Latvijas nekustamā īpašuma portfeļa, informē Nekustamo īpašumu pārdošanas un nomas vadītāja Ilze Reira.

Viens no objektiem atrodas Rīgas klusajā centrā Elizabetes ielā 15, tā saucamajā vēstniecību rajonā pretī Kronvalda parkam. Patlaban šīs telpas izmanto banka savām vajadzībām. Bankas telpās ir veikts kapitālais remonts, ēka renovēta 2015.gadā un esot pilnībā pielāgota bankas telpu vajadzībām. Cena – no 5 500 000 eiro.

Otra portfeļa "pērle" ir namīpašums Rīgā, Raiņa bulvārī 11 pretī Brīvības piemineklim. Arī šīs telpas savulaik ir remontētas un pielāgotas bankas vajadzībām. Telpās vēsturiski esot atradušās vairākas bankas. Namīpašuma pirmajā stāvā ir izvietotas telpas, kuras piemērotas tirdzniecībai, klientu apkalpošanai, saloniem, kafejnīcām. Sākot no otrā stāva, ir izvietoti izremontēti biroji ar skatu uz Brīvības pieminekli, Operas parku, Bastejkalnu. Cena – no 5 500 000 eiro.

Trešais objekts ir ēku komplekss E.Birznieka Upīša ielā 21, kas iepriekš bija zināms kā "People Coworking" telpas un "People Fitness". Pagalma namīpašums tika izmantots bankas vajadzībām. Šajā ēku kompleksā pieejamas telpas biznesam – gan privāti biroji, gan kopstrādes telpas, kā arī konferenču centrs līdz 200 cilvēku uzņemšanai. Drīzumā šajā adresē durvis vērs jauns sporta klubs. Cena – no 10 500 000 eiro.

Diviem no objektiem – Raiņa bulvārī 11 un E. Birznieka Upīša ielā 21 – banka sadarbībā ar "Latio" aktīvi piesaista nomniekus.

Banka paredz, ka šie namīpašumi piesaistīs lielu investoru interesi.

Cenu aptaujai var pieteikties, sākot no 2021. gada 1. jūlija līdz 2021. gada 30. septembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!