"McDonald's" pārstāvniecība Latvijā "Premier Restaurants Latvia" pērn strādāja ar 8,795 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 6,3% mazāk nekā 2009.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga vairāk nekā divas reizes ‒ līdz 939,3 tūkstošiem latu, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā norādīts, ka "Premier Restaurants Capital" darbība pērn bija veiksmīga, ko apliecina peļņas rādītāji.

Uzņēmuma vadība arī norādīja, ka kompānijas rentabilitāte uzlabojās līdz ar saņemtajām dividendēm no meitassabiedrības Lietuvas uzņēmuma "Premier Restaurants UAB" un izdevumu samazināšanas.

Ziņojumā piebilsts, ka pagājušajā gadā tika atvērts arī jauns "McDonald's" restorāns tirdzniecības centrā "Alfa", kura izveidē tika ieguldīti 500 tūkstoši latu. Līdz ar to pērn Latvijā, Rīgā, darbojās septiņi ātrās apkalpošanas restorāni.

"Premier Restaurants Capital" vidējais darbinieku skaits 2010.gadā bija 511.

2009.gadā "Premier Restaurants Latvia" strādāja ar 9,385 miljonu latu apgrozījumu un 450,8 tūkstošu latu peļņu.

Uzņēmums reģistrēts 1994.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2,977 miljoni latu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Maltā reģistrētā kompānija "Premier Capital Limited".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!