Foto: Publicitātes foto

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators "Mogotel Hotel Group" sācis pārvaldīt divas zīmola "Ibis Styles" viesnīcas Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā, ziņo uzņemums.

"Mogotel" šī ir otrā un trešā viesnīca sadarbībā ar Eiropā lielāko viesmīlības jomas uzņēmumu – korporāciju "Accor". Pirmā viesnīca tika atvērta Budapeštā 2022.gadā. Pašlaik notiek pārrunas par vēl vairākiem kopīgiem projektiem ar "Accor" dažādās valstīs.

Kā apraksta operators, "Ibis Styles Ljubljana Centre" ir stilīga trīszvaigžņu viesnīca ar paaugstinātu komfortu, 90 numuriem ar klasisku minimālistiska stila interjeru, savukārt "Ibis Styles Ljubljana The Fuzzy Log" ir hostelis ar oriģināliem numuriem, kuru apdarē ir izmantoti pārstrādāti ekoloģiski materiāli, piemēram, papeļu koksne. Hostelī ir 111 dažādu izmēru numuru, desmit kapsulas un piecas teltis, kas izvietotas uz ēkas jumta.


""Ibis Styles" ir pirmās uzņēmuma "Accor" viesnīcas, kas ir atvērtas Slovēnijā, un tāda līmeņa viesmīlības industrijas giganta ienākšana jaunā tirgū kļuva par mūsu kopprojektu," vērtē ""Mogotel Hotel Group" attīstības direktors Ivans Dokicāns.

"Mogotel Hotel Group" viesnīcu portfelis 2022.gadā strauji paplašināts un arī šim gadam uzņēmumam ir plāni par esošo un jaunu viesnīcu attīstību, sadarbību ar esošajiem un jauniem franšīzes partneriem Centrālās Eiropas valstīs, tostarp arī Rumānijā un Moldovā.

Paralēli uzņēmums plāno attīstību jaunā virzienā – veido apartamentu viesnīcu koncepciju, atklāj Dokicāns.

"Mogotel Hotel Group" viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Tas pārvalda 22 viesnīcas astoņās valstīs - Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Ungārijā un Ukrainā, pārstāvot zīmolus "Wellton Hotels", "Rixwell Hotels", "Rixwell Collection", "RIJA Hotels", "Wyndham", "Wyndham Garden", "Ramada by Wyndham", "Novote"l un "Ibis Styles".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!