Nākamā gada sākumā paredzēts izvēlēties mobilo sakaru operatoru, kurš būtu ieinteresēts kā ilgtermiņa partneris iesaistīties "Lursoft" jaunā pakalpojuma sniegšanā - datu nosūtīšanā uz mobilajiem tālruņiem, informē "Lursoft".
"Lursoft IT" ir veikusi nepieciešamos priekšdarbus, lai drīzumā piedāvātu klientiem saņemt "Lursoft" informāciju uz mobilajiem tālruņiem. Informācija tiks nosūtīta uz mobilo tālruni SMS īsziņas veidā.

Izmantojot "Lursoft" jauno pakalpojumu, klienti varēs ātri noskaidrot interesējošos jautājumus - uzņēmuma pamatdatus, vai uzņēmums vispār ir reģistrēts, vai tas nav likvidēts, vai arī atzīts par maksātspējīgu, vai konkrētai personai ir paraksta tiesības attiecīgajā uzņēmumā un saņemt paraksttiesīgo amatpersonu datus.

Tāpat būs iespējams uzzināt, kādi ir uzņēmuma svarīgākie finansu rādītāji, uzņēmuma komercķīlu datus, kā arī saņemt informāciju par to, vai uzņēmums minēts kādā no 15 preses izdevumiem, kuru informāciju apkopo "Lursoft".

"Lursoft" norāda uz jaunā pakalpojuma individualizāciju, kad klients var saņemt ziņas par interesējošo jautājumu viņam vajadzīgā veidā, piemēram, kad klients ir aizmirsis sava uzņēmuma reģistrācijas vai PVN numuru, vai bankas konta numuru, viņš to var ātri pieprasīt un saņemt kā īsziņu uz mobilo tālruni.

Informāciju uz mobilo telefonu varēs pieprasīt un saņemt praktiski par jebkuru sadzīves jomu - sākot ar informāciju par uzņēmumiem, kas tapusi sadarbībā ar Uzņēmumu reģistru, Latvijas Centrālo depozitāriju, tiesām un satur vairākus simtus parametru par katru uzņēmumu, un beidzot ar iespēju uzzināt personalizētus jaunumus no "Lursoft" laikrakstu bibliotēkas, kas tapuši sadarbībā ar tādiem izdevējiem un ziņu aģentūrām kā BNS, "Diena", "Preses Nams", "Lauku Avīze" un vairākiem reģionālajiem laikrakstiem.

Klients var arī pasūtīt "uzraudzīt notikumu", šajā gadījumā klients saņem ziņu uz savu mobilo tālruni tad, kad būs iestājušies konkrēti apstākļi, piemēram, amatpersonas nomaiņa interesējošā uzņēmumā, maksātnespējas ierosināšana biznesa partnerim, viņa paša, vai citas personas (uzņēmuma) minēšana kādā no 15 laikrakstiem.

Klients var izvēlēties, vai komentāri informācijai nepieciešami latviski, angliski utt.

Tāpat "Lursoft" atzīst, ka jaunā pakalpojuma būtiskākā priekšrocība ir tā, lai saņemtu nepieciešamo informāciju par kādu uzņēmumu, nebūs jāatrodas pat pie datora - pakalpojumi būs pieejami visur, kur būs mobilo sakaru tīkla pārklājums, tostarp arī atrodoties ārvalstīs.

Paredzēts, ka jaunais "Lursoft" pakalpojums būs pieejams par pastāvīgu mēneša abonentmaksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!