Foto: Publicitātes foto

Laikā no 2021.gada 1. marta līdz šā gada 28.februārim mēbeļu un mājsaimniecības preču tirgotājs SIA "Jysk Linnen'n Furniture" palielinājis apgrozījumu par 6,7%, līdz 24,48 milj. eiro. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 2,57 milj. eiro lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas, rāda "Lursoft" Klientu portfelis.

"Lursoft" izziņas dati atklāj, ka aizvadītajā finanšu gadā mazumtirgotājs bija darba devējs 228 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums samaksājis nepilnus 2 milj. eiro, no kuriem 0,72 milj. eiro veido valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, bet 0,31 milj. eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklis.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "Jysk Linnen'n Furniture" norādījusi, ka pārskata gadā tā rūpīgi ievēroja valstī noteikto kārtību Covid-19 infekcijas mazināšanai. "Veikalu darba laiks un piekļuve klientiem tika koriģēta atbilstoši valstī esošajiem ierobežojumiem, kā arī tika veikta virkne citu pasākumu," vēsta SIA "Jysk Linnen'n Furniture".

Aizvadītajā pārskata gadā mazumtirgotājs atvēris divus jaunus veikalus reģionos un slēdzis divus veikalus Rīgā. "Lursoft" dati rāda, ka uzņēmuma šobrīd ir reģistrētas 13 struktūrvienības, tostarp arī internetveikals.

SIA "Jysk Linnen'n Furniture" kapitāldaļu turētājs ir SIA "Do It", kuram pieder arī SIA "JD Properties", savukārt uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Dānijas valstspiederīgais Jacobsen Jakup a Dul.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!