Foto: Shutterstock

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" konkursā par zāles pļaušanu un nopļautās zāles savākšanu pie SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" pārvaldīšanā esošajām dzīvojamajām ēkām uzvarējuši SIA "Ekozona" un SIA "Clean R", informē "Lursoft Klientu portfelis".

Iepirkuma kopējā līgumcena ir 2,58 miljoni eiro, no tiem 0,94 miljonus eiro veido SIA "Clean R" veikto darbu daļa, bet 1,64 miljonus eiro – SIA "Ekozona".

Šogad SIA "Ekozona" uzvarējis jau deviņos iepirkumu konkursos, savukārt SIA "Clean R" – 10.

Inesim Zaporožecam piederošais SIA "Ekozona" 2020.gadā kāpinājis apgrozījumu līdz 2,09 miljoniem eiro, bet peļņu – līdz 114,38 tūkstošiem eiro. Pārskata gadā, paplašinot sniegto pakalpojumu un klientu loku, SIA "Ekozona" turpināja komunālo pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums iegādājies specializēto uzkopšanas tehniku un aprīkojumus. Uzņēmums sniedz pakalpojumus klientiem, kas sadalīti trīs mērķa gupās: valsts iepirkumu procedūru objekti, pašvaldības iepirkumu procedūru objekti un komercklienti.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums, kas nodarbojas arī ar telpu un teritorijas uzkopšanas pakalpojumu sniegšanu un vides labiekārtošanas produktu tirdzniecību, SIA "Clean R" aizvadītajā gadā apgrozījis 41,03 miljonus eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 4,4 miljonu eiro peļņu.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, uzņēmuma apgrozījums pērn samazinājies par 6,3% jeb 2,76 miljoniem eiro. "Apgrozījuma samazinājumu galvenokārt ietekmēja jaunā Rīgas sadzīves atkritumu apsaimniekošanas kārtība, kas stājās spējā 2020.gada maijā, tādējādi atceļot 2019.gada 15.septembrī ārkārtas stāvoklī sarunu procedūras rezultātā noslēgto vienošanos, ka no 2019.gada 15.septembra uzņēmumam jāturpina apkalpot ne tikai savus līdzšinējos klientus Rīgā un jāsāk apkalpot arī SIA "Pilsētvides serviss" juridiskos klientus, saglabājot līgumu nosacījumus, kuri minētajiem klientiem bija spēkā ar SIA "Pilsētvides serviss", līdz jauna iepirkuma rezultātu paziņošanai," teikts vadības ziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!