Foto: Publicitātes foto

Neskatoties uz sarežģīto situāciju valstī un pasaulē saistībā ar koronavīrusa Covid-19 izplatību, SIA "Orto klīnika" turpinājusi uzlabot savus darbības rezultātus, informē "Lursoft Klientu portfelis".

SIA "Orto klīnika" apgrozījums pagājušajā gadā audzis par 5,2%, sasniedzot 9,02 miljonus eiro. "Lursoft" pieejamais gada pārskats rāda, ka finanšu gadu medicīnas iestāde noslēgusi ar 1,2 milonu eiro peļņu. Pēc "Lursoft Multi" atskaites datiem, SIA "Orto klīnika" apgrozījums pakāpeniski audzis visus gadus kopš uzņēmuma reģistrēšanas.

Pārskata gadā pieauga klīnikas sniegto ambulatoro un ķirurģisko pakalpojumu skaits, tādējādi nodrošinot kopējo klīnikas apgrozījuma pieaugumu un noturot stabilu SIA "Orto klīnika" finansiālo stāvokli.

Pagājušajā gadā SIA "Orto klīnika" bija darba devējs 152 strādājošajiem, kopā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā 2020.gadā medicīnas iestādei samaksājot 1,28 miljonus eiro.

Šogad SIA "Orto klīnika" turpināšot uzsāktos projektus darbības efektivitātes uzlabošanai un klīnikas popularizēšanai potenciālo sadarbības partneru un klientu vidū gan Latvijā, gan ārvalstīs.

SIA "Orto klīnika" lielākais kapitāldaļu turētājs ir AS "AmberStone Group", kam pieder 49% uzņēmuma daļu. "Lursoft" dati rāda, ka AS "AmberStone Group" patiesā labuma guvēja ir Nika Berne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!