Foto: Publicitātes foto
Notikušas izmaiņas autotirgotāja "Domenikss" valdē. Līdz ar šā gada 8. maiju valdes locekles amatu atstājusi Anete Bilzēna, kas nozīmē, ka SIA "Domenikss" valde turpina darbu divu amatpersonu sastāvā – Artas Birumas un Jolantas Jēkabsones, informē "Lursoft" Klientu portfeļa monitorings.

Anete Bilzēna šobrīd ieņem valdes locekles amatus divos uzņēmumos – SIA "Life Style Alliance Group" un SIA "SaproVital". Abu uzņēmumu apgrozījums 2018. gadā nav pārsniedzis 20 tūkstošu eiro atzīmi, rāda "Lursoft" dati.

Jau vēstīts, ka ar šī gada 3. februāri "Domenikss" komercdirektores un valdes locekles amatā darbu uzsāka Bilzēna. Viņas pārziņā bija "Domenikss" stratēģiski efektīvas darbības virzīšana, attīstot jaunus pakalpojumus. Līdz ar darba uzsākšanu Bilzēna tika iecelta arī "Domenikss" grupā ietilpstošā SIA "Baltijas Auto Centrs" valdē.

Bilzēna vairāk nekā 14 gadus vadījusi un strādājusi vadības komandās dažādos uzņēmumos, tostarp bijusi "Porsche" pārstāvja Latvijā SIA "Baltijas sporta auto" valdes locekle, SIA "Baltic Cosmetic Holding" vadītāja un valdes locekle, SIA "Kolonna Invest Group" vadītāja un valdes locekle un SIA "Hotels Group" valdes locekle. Bilzēnai ir augstākā biznesa un juridiskā izglītība.

Benitai Danilenko piederošais "Domenikss" 2019. gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 7,43 miljonus eiro, tostarp 1,12 miljonus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet 555,93 tūkstošus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

2018. gadā tirgotājs apgrozīja 48,38 miljonus eiro un nopelnīja 298,55 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!